occultism-didi.dir.bg

 
occultism-didi.dir.bg

 
Рейтинг: 3.00
(64)
Глог
Символи
Притчи
Паранормалните способности на българите
Минали животи
Анкети
Видео
Музика
ДРЕВНИ ЕЗИЦИ
Елементите
Митологични същества
Истински еднорог
Истинските зомбита
Снимки на истински русалки
Билокация
ГАЛЕРИЯ
Съществуващите реалности
ИНДИАНСКИ ПЛЕМЕНА

БЛОГ АРХИВ
«« октомври 2018 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        Глог 03:19
« Обратно
Аура
В мозъкът и цялата нервна система на организма протичат електрични потоци. На основа законите на физиката около тях се създава електромагнитно поле. Цялата мозъчна активност е електромагнитна.
Прониквайки в дълбините на клетката, ние разбираме, че в нея съществуват процеси, при които метаболичната кинетична енергия се превръща в електромагнитна. Трептенето на атомите и молекулите също е източник на електромагнитно поле.
Така в крайна сметка Аурата е сумата от електромагнитното излъчване на милионите молекули в биологичното тяло

ЧЕРВЕН-желания и страсти, сила, динамика, стремеж към победа и успех,напрегнати житейски ситуации,борбеност
Червеният цвят ще доминира и ако сте груби, властни, практични, имате силно развито собственическо чувство и инстинкт за самосъхранение.
ОРАНЖЕВ-Оранжевият е преобладаващият цвят във вашата аура, ако притежавате творчески дух, емоционални сте, доверчиви и открити, приятелски настроени към хората, контактни, имате добре развита интуиция или шесто чувство.
ЖЪЛТ-Хора с жълти аури стимулират и подкрепят другите. Те пръскат лъчи като слънцето и в същото време могат и да анализират и да се занимават със сложни концепции.
Отличават се с невъздържаност и умение да се избавят от проблемите и ограниченията,жълтият свят е признак и за вътрешна сила
ЗЕЛЕН-постоянни, упорити, издръжливи, търпеливи, с чувство за отговорност, служещи на хората, самоуверени, с високи идеали и цели, отдавате огромно значение на работата и кариерата. Имате силен стремеж към изграждане на авторитет в обществото чрез успешна професионална реализация, адаптивни сте и най-често се радвате на материално благополучие.
СИН-дълбочина на чувствата, лоялност, вярност, доверие, желание за общуване. Личните взаимоотношения са много важни за вас. Може да сте мечтатели или да имате артистични дадености. Възможно е да поставяте нуждите на другите преди своите, обичате да медитирате и да живеете за мига. Вие сте чувствени натури, интуитивни, отзивчиви, съсредоточени във вътрешния си свят, обичате самотата, страните от надпреварите и желаете да сте в хармония с другите. Имате нужда от тиха и спокойна обстановка.
ВИОЛЕТОВ-Вие сте оригинални, увличате се по необичайното, имате психични способности, необикновено излъчване и чар, притежавате невероятна способност да осъществявате мечтите си, да реализирате желанията си в материалния свят, умеете да очаровате и да доставяте удоволствие на другите; лесно достигате по-високите нива на съзнание. Разумни сте и не съдите ексцентричните (погрешните) прояви на другите. На хората около вас може да им се струва, че живеете във въображаем свят.

21 Април 08, 03:19    Коментари (0)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1026